Servicii

Project Managament


Oferim servicii de project management ce includ planificarea lucrărilor, organizarea șantierelor, a proiectelor și a lucrărilor, adminstrarea resurselor, implementarea proiectelor, trasarea obiectivelor lucrărilor, îndeplinirea scopului, respectarea timpului și a bugetului în beneficiul clienților și asigurarea calității.

Construction Management


Oferim servicii de management al construcțiilor, atât pe domeniul tehnic, cât și pe domeniul adminstrativ.

Ne ocupăm de angajarea contractorilor conform cerințelor clienților, de inițierea și organizarea licitaților, de implementarea obligațiilor contractuale și de recepția lucrărilor, cu o atenție minuțioasă pentru costul și timpul pentru clienților.

Design Management


Cu o experiență vastă și acces la echipament performant, putem oferi servicii de proiectare ce includ pachetul complet de executare și obținere a proiectelor, administrarea costurilor și atenuarea riscurilor.

Cost Management


Oferim servicii de cost planning, prognoză, monitorizare, crearea și implemantarea bugetelor în funcție de cerințele proiectului și calitatea lucrărilor.

Commercial Management


Toate proiectele trec print-un filtru de commercial management. Noi vă putem oferi consultanță în ceea ce privește tot procesul –de la pregătirea contractelor în conformitate cu exigențele clienților, la supervizarea de obligațiuni și garanții.

Toate acestea se realizează prin servicii relevante, practice, corecte, rezonabile și aplicabile pentru finalizarea proiectelor și asigurarea succesului clienților.

Procurement Management (Achiziții)


În domeniul achizițiilor, putem oferi servicii complete de management al construcțiilor și ingineriei. Avem experiența necesară pentru a monitoriza și a duce la finalizare întregul proces de achiziții al unui proiect.

Astfel că din stadiul de design, putem asigura contractarea pachetelor de servicii specializate pentru fiecare etapă, inclusiv până la close out. Totul presupune o muncă laborioasă ce are în vizor atât obținerea unor costuri mici, cât și acoperirea clientului din punct de vedere financiar și juridic.

Planning and Time Management


Printre cele mai importante responsabilități în domeniul project managementului în construcții este planificarea. Întrucât există o multitudine de posibilități în devierea proiectelor din diferite cauze, fie controlabile, fie neprevăzute, planificarea minuțioasă a unui program pentru desfășurarea unui proiect este esențială.

Cu ajutorul experienței, ca firmă de project management știm să gestionăm și să estimăm durata și termenele limită ale fiecărei etape dintr-un proiect, luând, în același timp, în calcul factorii externi

Health and Safety (SSM)


Extrem de importantă este și asigurarea unei proceduri pentru protecția muncii, în special în ceea ce privește monitorizarea contractelor de SSM necesare conform legilor în vigoare.

Compania noastră cunoaște aceste aspect și lucrează astfel încât să respecte tote cerințele și standardele impuse pentru munca în siguranță pe șantier.

Site Inspection (Dirigenție de șantier)


Atunci când există coordonare între beneficiar și executor se cunoaște.

Noi urmărim ca exectuția unui proiect să fie dusă la capăt conform planificării de șantier, respecând documentația conform normelor de aplicare și verificare relevante.

Technical Due Diligence


În situația în care clientul dorește să se asigure din toate punctele de vedere că viitorul proiect poate fi dat în utilizare pentru mai multe scopuri, TDD este pasul pe care îl poate face împreună cu noi pentru a avea parte de o revizie minuțioasă și riguroasă a tot ceea ce înseamnă partea tehnică, de la identificarea unor erori de construcție sau design și până la costurile estimate.

LEXTIM

LEXTIM Project Management oferă servicii la cel mai înalt standard.